Programma Halloween 2016

pompoen

Het was weer een geslaagde halloweenavond voor de jeugd en de volwassenen. De activiteitencommissie had de schietzaal in stijl aangekleed en op het doelpak waren uitdagende blazoenen opgehangen met heksen, schedels, spinnenwebben, grafzerken en bloedige handen. Voor schutters met knikkende knieën waren er halloweensnoepjes om de angstgevoelens weg te eten.

Door uitmuntende schietvaardigheid en een beetje geluk zijn de prijswinnaars bij de jeugd en volwassenen bekend geworden.

fullsizerender-2fullsizerender fullsizerender-3
img_20161028_191212_1

Uitnodiging:

Vrijdag 28 oktober gaat het spoken! De activiteitencommissie heeft een mooi programma.

  • Jeugd en beginnend schutter: aanvang 19:00
  • Gevorderde schutters: aanvang 21:00

Deze avond organiseren we een onderlinge, ontspannen, wedstrijd waarbij niet de vaardigheid maar vooral het geluk bepaald wie de uiteindelijke winnaar wordt.

In tien ronden van drie pijlen, dus totaal schiet je 30 pijlen, schieten we op typische Halloweenfiguren.

Jeugd en beginnend schutter op 10 meter, gevorderde op 18 meter.

Op je persoonlijke score kaart houd je bij hoeveel figuren, of missers, je geschoten hebt. Na de laatste schietronde lever je je scorekaart in bij de organisatie. Het lot van de dobbelsteen bepaald met welke factor je score wordt vermenigvuldigd. De winnaar is diegene met de hoogste score. Er zijn dit jaar leuke prijzen te winnen. Uiteraard geheel in Halloweenstijl.

Komt allen verkleed!! (of niet)